Andreas privatlektioner

Andreas ger privatlektioner åt ryttare med egen häst följande måndagar: 5 oktober, 9 november, 7 december.
Elever vid ridgymnasiet får låna skolhäst, kolla med Maria vilka som finns lediga.
Anmäl dig direkt till Andreas eller på lista i stallet.


Distriktskurser hösten 09

I samarbete med Norrbottens Ridsportförbund arrangerar vi ridkurs med Andreas Hesse som instruktör.  Kurserna är öppna för ekipage på alla nivåer men yrkesverksamma instruktörer är prioriterade samt deltagare från tidigare kurser. Anmäler du dig till samtliga kurser har du dock förtur. Kurserna kostar 875kr och betalas till Norrbottens Ridsportförbund, uppstallning och övernattning finns, bokas hos Maria. Anmälan via mail till Maria eller Agneta på distriktet. www3.ridsport.se/ImageVault/Images/id_6480/ImageVaultHandler.aspx

OBS Kurserna är öppna för ekipage på alla nivåer, du väljer själv vad du vill fortbilda dig i; dressyr, hoppning, tömkörning, körning, sitsträning. Andreas gör sedan upp kursprogrammet beroende på hur många som anmält sig till de olika aktiviteterna.

Kurs 5;  10-11 oktober 2009, kurs 6: 14 -15 november 2009, kurs 7: 12 - 13 december 2009

Mer info på Norrbottens Ridsportförbund, läs även avbokningsregler.
Skynda  att anmäla dig till mycket lärorika kurser. Välkommen!


Återbetalning tävlingsavgifter

Maila till Korks kassör Erik Bergström vart du vill få dina pengar återbetalda. Gärna plusgiro om möjligt då kostnaden för återbetalning annars kan bli högre än själva avgiften:)
Skall du till PRKs tävlingar till helgen så kan Maria betala till dig kontnant. Meddela Erik  på adress erik@eriksdata.se

mvh/korks tävlingsledning


Inställda dressyrtävlingar

Med sorg i hjärtat måste jag meddela att vi tvingas ställa in tävlingarna då väderprognoserna lovar mera regn.Detta  tål inte tävlingsbanan som har legat under vatten efter helgens massiva renoväder!

Vi är mycket ledsen för de olägenheter det för med sig för alla inblandade, vi utlyser en ny tävling förhoppningsvis under våren och hoppas att ni då har möjlighet att delta.
Alla avgifter betalas tillbaka så snart som möjligt. PRK/Grans kommer arrangera finalen i Div II och tar emot anmälningar utan efteranmälningsavgift!

Maria Eriksson/tävlingsledare KORK

RSS 2.0