Hej på ett tag...

Nästa inlägg sker förmodligen från en thailändsk dator för nu flyr vi mörkret och kylan (nåja, det har ju knappast varit kallgrader i vinter...) för en stund. Maria Lundbäck verkar ställföreträdande och kan svara på alla dina eventuella frågor.

En plats kvar...

Det finns en plats kvar på träning för Andreas Hesse den 15-16 mars. Anmälan görs till Norrbottens Ridsportförbund. Först till kvarn...

Hästskötarexamen

Fredagen den 14 mars avlägger våra treor yrkesprov för hästkötare. Proven startar kl.800 och pågår hela dagen. Det finns två platser lediga. Anmälan görs till Svenska Ridsportförbundet, Lena Annergård. Läs mer om hästskötarexamen på www2.ridsport.se/  under rubriken utbildning/ utbildningar inom ridsporten/yrkesprov och diplom.

Ridkurs 16-17 februari

Det finns några platser kvar på träningen för AndreasHesse den 16-17 februari. Kursen arrangeras i samarbete med Norrbottens Ridsportförbund. Läs mer på vår hemsida : www.holmenhast.se
OBS! Kursen är öppen för ALLA intresserade oavsett tidigare utbildningsnivå. Dressyr, hoppning eller sitsträning - du bestämmer i samråd med Andreas vad som skall övas. Anmälan snarast via mail, info@holmenhast.se  eller Norrbottens Ridsportförbund.


Förändring i hästbeståndet

Black Velvet, vår underbara svarta läromästare, har fått pension och skall nu vara foderhäst hos Matilda Strömbäck i Luleå. Vi hoppas Matilda och Velvet får många trevliga stunder tillsammans och att Velvet kan hjälpa Matilda ännu en bit framåt på ridkonstens svåra väg. Svårt att hitta en bättre läromästare.

Velvets ersättare går dock inte av för hackor... Vi har fått den stora förmånen att  bli värld (o kanske ägare) åt Marroni och tackar Inger Enbom så väldigt mycket för det. Inger och Marroni är välkända på tävlingsbanorna och har framgångsrikt startat tom S:t George. Marroni kan även lite mer än så - både piaff och byten i varje finns på repertoaren. Inger har själv fött upp och utbildat Marroni, en ren Norrlandsprodukt mao.
Tack för förtroendet Inger, vi skall ta väl hand om guldklimpen!


RSS 2.0